МЕНЮ
Вашата количка

Стъклофибърна мрежа - Star Tex

Стъклофибърна мрежа - Star Tex

Алкалоустойчива стъклофибърна мрежа за армиране на шпакловки при големи повърхности, за поемане на въздействия и напрежения при интегрираните топлоизолационни системи. Мрежата е основна съставна част при изграждане на хастарни армирани мазилки (армирани слоеве) при интегрираните топлоизолационни системи, както и при други хастарни мазилки.  Мрежата притежава съответствие между натоварване, при скъсване и съответно удължение при скъсване.   


Предимства на фибростъклена мрежа за топлоизолация Baumit Startex:
  - устойчива на стареене
  - не променя формата си
  - не се свива
  - лесна за работа и обработка
  - устойчива на въздействието на алкални среди
  - подходяща за армиране на шпакловки при големи повърхности
  - за поемане на въздействия и напрежения.

 

Повече информация:

- Ролка 50 л. м, 1 палет = 33 ролки = 1 650 м2

2.76 лв.
цена без ДДС: 2.30 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Baumit
  • Код: 018188
Преглеждания: 6977

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.