МЕНЮ
Вашата количка

Камък облицовъчен - Crazy Pavinng Yellow

Камък облицовъчен - Crazy Pavinng Yellow

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Облицовъчен камък Crazy Pavinng Yellow. Жълт камък с естествена повърхност. Възможно е леко изменение в размерите и цвета поради особеностите на материала.


Характеристики:
- Материал: естествен шистов камък
- Повърхност: естествена
- Размери: многоъгълни парчета с неправилна форма с различни размери и средна дебелина 1 – 3 cм


Употреба: настилки на закрити и открити площи като улици, площади, тротоари, алеи, вътрешни дворове, балкони, басейни. Подходящ е и за облицовки, оформяне на градини, калдъръми, паважи, каменни подове и настилки, естествени каменни подове и настилки, настилки за външни и вътрешни подове

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

33.00 лв.
цена без ДДС: 27.50 лв.
  • Наличност: В наличност
  • AKROLITHOS
  • Код: 041145
Преглеждания: 2507

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.