МЕНЮ
Вашата количка

Осветителна Система LED - Соларна

Осветителна Система LED - Соларна

Комплект соларна LED осветителна система за вграждане с 10 броя oсветителни тела, RGB и соларен панел. Може да се използва като декорация или насочваща светлина през нощта. Лесна за монтаж на принципа "Plug and Play", разполага със соларно захранване, пригодена и за работа на 12V, чрез къс присъединителен кабел. Осветителните тела са компактни с диаметър 30 мм. и монтажна дълбочина от 26 мм. Ефективна SMD - LED светлина с консумация на енергия от 0.3 W / 0.2 W. Разполага с възможност за смяна на цвета на светлината по скалата на RGB, като сензорът за промяна на цветовете се управлява с дистанционно управление.

Приложение:
- Пътеки
- Тераси
- Стъпала
- Подходи и градински алеи
- Тротоари

 

Спецификация:
- Ел. захранване - 12 V DC
- Соларно захранване - 5 V DC
- Консумация на ток, ел. захранване - 0.3 W
- Консумация на соларно захранване - 0.2 W
- Брой светодиоди - 1 LED
- Цвят на светлината - RGB
- Размери - 30 мм. х 30 мм. х 26 мм.
Монтажен диаметър - Ф 22 мм.
- Живот - 50 000 часа
- Леща - PC, устойчива на UV
- Корпус - Алуминий
- Пръстен - Алуминий
- Обвивка на кабела - PU
- Вътрешен кабел - PU
- Температура на повърхността - Мах. 40° С
- Температура на околната среда - от - 25° С до + 65° С
- Натоварване - Мах 100 кг./ 1000 N
- Сила на осветяване - 6 Lm
- Ъгъл на осветяване - 120°
- IP стойност - IP 67
- Знак за изпитване - CE

 

Монтаж:
- Плочата/павето трябва да бъде с мин. дебелина 40 мм. Отворът се разпробива с фреза с диамантен накрайник с диаметър Ф 22 мм. Да се използват лични предпазни средства при работа със съответните машини!
- Полученото замърсяване на отвора да се отстрани с помощта на четка и вода. Отворът трябва да се почисти основно и да се подсуши, тъй като замърсяванията могат да окажат въздействие върху адхезията на лепилото.
- LED осветителното тяло да се постави и позиционира в отвора правилно.
- В свободното пространство на гърба на LED осветителното тяло се поставя полимерно лепило.
- Да се внимава за маркировката върху вътрешната страна на щекера. Конекторите трябва да бъдат добре затворени с клещи за да се предотврати проникване на влага.

448.80 лв.
цена без ДДС: 374.00 лв.
  • Наличност: По заявка
  • Semmelrock
  • Код: 05201
Преглеждания: 4000

Опции

на 12 вноски по 44.18 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.