МЕНЮ
Вашата количка

Билен капак с висок остър връх - Tejas Borja

Билен капак с висок остър връх - Tejas Borja

Капак за керамични керемиди Tejas Borja изработен с въсок остър връх, предназначен за покриване на билата на покриви изградени с керемиди Tejas Borja. Капака е подходящ за модели - Flat 5 XL, Flat 10, Technica 10.


Характеристики:
- Размер: 47,5 х 25,8 х 12,5 см
- Тегло: 4.15кг
- Артикулен номер: 08-262

Полезна информация:
- Аксесоарите се предлагат в неутрални цветове, съвместими с BorjaJET външни покрития
- Моля, при интерес за останалите цветове се свържете с наш консултант

12.76 лв.
цена без ДДС: 10.63 лв.
  • Наличност: По заявка
  • Tejas Borja
  • Код: 089755
Преглеждания: 277

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.