МЕНЮ
Вашата количка

Битумна лента самозалепваща - SOUDAL

Битумна лента самозалепваща - SOUDAL

Самозалепваща, самовулканизираща се битумна лента на Судал. Предотвратява избиването на влага под плочките. Покрива всякакви цепнатини и връзки на фасади. Подходяща е за ремонтни дейности на покриви и уплътняване на покривни прозорци, битумни мембрани, улуци, отвори за антени, вентилационни и други отвори.

Характеристики:
- Цвят: алуминий, керемиден
- Ширина: 22,5 см/ 30 см
- Дължина: 10 м
- Температурна устойчивост: от -40°C до +80°C
- Не трябва да се нанася при температури под +5°C

Техническа карта


50.60 лв.
цена без ДДС: 42.17 лв.
  • Наличност: Ограничено количество
  • SOUDAL
  • Код: 052923
Преглеждания: 264

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.