МЕНЮ
Вашата количка

Пародифузионна мембрана - Technonicol 100

Пародифузионна мембрана - Technonicol 100

Technonicol 100 е пародифузиона мембрана със среден плътен слой, позволяваща на водните пари да се транспортират по химичен път - чрез дифузия (всмукване).


Тези мембрани гарантират много добра паропропускливост дори и при малък наклон на покрива. Изцяло водоустойчива, предпазва топлоизолацията от дъжд и сняг отвън, а също така изпълнява функцият на ветрозащита. Продуктът може да се използва във всички вентилирани и непроветриви покривни системи, под различни покривни слоеве.


Технически характеристики:
- Дължина: 50м
- Широчина: 1.5м
- Тегло: 100 гр/кв.м
- Реакция на огън: Клас Е
- Водоплътност: Клас W1
- Устойчивост на скъсване надлъжно/напречно: 90N / 90N
- Якост на опън надлъжно/напречно: 140N/50мм / 65N/50мм
- Относително удължение надлъжно/напречно: 90% / 150%
- Паропропускливост: >1700 гр/кв.м
- Пропускливост на водни пари: 0.02 м
- Температура на приложение: -30 ÷ 80 °C

1.30 лв.
цена без ДДС: 1.08 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Technonicol
  • Код: 564287
Преглеждания: 303

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.