МЕНЮ
Вашата количка

Подпокривно фолио 180 г BILKA паропропускливо

Подпокривно фолио 180 г BILKA паропропускливо

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Фолио BILKA 180г е дифузионна мембрана, предназначена за покриване на къщи, която да се монтира под външния слой на покрива. Напълно водоустойчиво, защитава термоизолацията от дъжд и сняг и осигурява отлична преграда срещу вятъра.


Технически характеристики
- Специфично тегло 180 г/кв.м ± 11%
- Якост на опън: 270 Н/5см (+60; -60) / 140 Н/5см  (+35; -35)
- Температурен интервал: -30 : 80 ⁰C
- Ниво на непромокаемост: W1
- Пропускливост на пари 0,02m (+0,04; -0,01)
- Материал: полипропилен


Размер на опаковката:
- Размер на опаковката: 1,5 м x 50 мл = 75 кв.м/ролка
- Широчина на ролка: 1,5м ± 0,5%
- Реакция на огън: Клас Е


Инструкции за монтаж:
Може да се монтира директно на термоизолацията, не трябва да бъде образуван канал за проветряване между фолиото и нея. Фолиото се монтира успоредно на линията на стрехата, с припокриване, отбелязано на ръба на ролката с цветна ивица (мин. 10 см). Ще се монтира, взимайки под внимание посоката на оттичане на водата, може да се разстели и след ръба на покрива. Това фолио за поставяне е устойчиво на нормални топлинни натоварвания (с проветривост отговаряща на максимално +70⁰C), устойчивост на UV лъчи макс.: 1 месец.

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
2.21 лв.
1.99 лв.
цена без ДДС: 1.66 лв.

Спестявате: 0.22 лв. / кв.м

  • Наличност: В наличност
  • Bilka
  • Код: 070820
Преглеждания: 396

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.