МЕНЮ
Вашата количка

Шипове против птици

Шипове против птици

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Шипове против птици. Представляват ефективен и хуманен продукт за защита от птици - лястовици, гълъби, косове, чайки, врани и др. При подходящо инсталиране шиповете биха могли да служат и като бариера за котки и някои гризачи. Шиповете (гребените), предназначени за отблъскване на птици, са подходящи както за частни домове, така и за обществени сгради и съоръжения. Те изграждат защитна преграда, като не позволяват на птиците да кацат там, където са нежелани. По този начин птиците са прогонени и проблемът с гнезденето и птичия тор се решава изцяло и веднага. Шиповете (гребените) за контрол на птици са лесни за монтиране. Те могат да бъдат поставени на улуци, стрехи, парапети, наклонени или плоски покриви, върху климатични тела и на всички други места, където са необходими.

 

Размери:
- Дължина:  50 см.

6.50 лв.
цена без ДДС: 5.42 лв.
  • Наличност: В наличност
  • mdm
  • Код: 020613
Преглеждания: 10017

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.