МЕНЮ
Вашата количка

Velux App Control - KIG 300 EU

Velux App Control - KIG 300 EU

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

VELUX App Control KIG 300 е решение за получаване на контрол от мобилното приложението VELUX ACTIVE with Netatmo. Продуктите на VELUX могат да се управляват ръчно от приложението или чрез автоматизация по график. С VELUX App Control можете да управлявате всички покривни прозорци и щори Velux Integra.


Характеристики:
- Wi-Fi гейтуей
- Управление със смартфон
- Функция за контрол на група
- Гласов контрол: Hey Google, Apple HomeKit
- Tаймер за вентилация

Потребителите на VELUX APP винаги могат да добавят сензори към своето решение и по този начин да надградят до VELUX ACTIVE (управление на прозорците със сензори за вътрешен климат), тъй като и двете решения са разположени на платформата VELUX ACTIVE with Netatmo.


255.00 лв.
цена без ДДС: 212.50 лв.
  • Наличност: По заявка
  • Velux
  • Код: 08956411
Преглеждания: 1595
на 12 вноски по 25.10 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.