МЕНЮ
Вашата количка

Боя Силиконова за Керемиди - ZIGLER

Боя Силиконова за Керемиди - ZIGLER

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Силиконова боя за керемиди ZIGLER на GBC. Боята се използва за защита и обновяване на повърхностите на керемидите. Тя съдържа силиконови смоли, които придават на боята водоотблъскващи и устойчиви на атмосферни влияния свойства.

Боята съдържа добавки, които я правят устойчива на UV лъчи, топлина, студ, вятър и други атмосферни условия. Това я прави изключително подходяща за външна употреба и защита на керемидите от вредни влияния.

Силиконовата боя има противогъбични свойства и предпазва повърхността от растеж на мухъл и гъбички. Това е особено полезно при керемиди, които са подложени на влажни условия. Боята е устойчива на избледняване и отлепване и запазва своята цветност и качество през дълъг период от време.


Характеристики:
- Цвят: керемиден
- Опаковка: 2,5 л
- Разходна норма: 1 кг / 8 - 10 кв.м
- Време за изсъхване: 4 - 6 часа без лепнене при температура 23 гр. и 50% относителна влажност.
- Силно водоотблъскване
- Много добри експлоатационни качества
- Отлична адхезия към основата
- Висока температурна устойчивост
- Много добра разливност
- Бързо съхнене
- Отлична покривност
- Приятна миризма
- UV устойчивост
- Дълготрайност на цветовете
- Лесна за работа
- Екологично чист продукт
- Много добро поведение при продължително съхранение

48.20 лв.
цена без ДДС: 40.17 лв.
  • Наличност: В наличност
  • GBC
  • Код: 018476
Преглеждания: 8567

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.