МЕНЮ
Вашата количка

Решетка Вентилационна за Камина

Решетка Вентилационна за Камина

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Вентилационна решетка за камина с монтажна рамка и мрежа. Решетката е предназначена за покриване на вентилационни отвори на камини.


Опаковката съдържа: вентилационна решетка, монтажна рамка.


Начин на монтиране: В отвора се монтира рамката и решетката се инсталира в рамката чрез натиск. При необходимост за почистване или ремонт решетката може да се използва като ревизионен отвор.


Размери:
- тип LKM 170 / 170:   монтажен размер 170 / 170 мм
- тип LKM 170 / 490:   монтажен размер 170 / 481 мм

43.99 лв.
цена без ДДС: 36.66 лв.
  • Наличност: В наличност
  • HACO
  • Код: 002506
Преглеждания: 8215

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.