МЕНЮ
Вашата количка

Керемида Контитон - Керамична

Керемида Контитон - Керамична

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Контитон (Винеам) Tondach традиционна керамична керемида, която се използва за покриване на скатни покриви. Моделът съчетава високо качество, модерна визия и достъпна цена. 

Спецификация:
- Размер: 25,5 х 43,5 см
- Цвят: естествен
- Тегло: 3,2 кг/бр.
- Разход: 13 бр./кв.м
- Покривна ширина: 21,6 см
- Покривна дължина: 30 - 37 см
- Минимален наклон на покрива /с обшивка/: 15°
- Брой в сноп: 6
- Брой в палет: 300

1.97 лв.
цена без ДДС: 1.64 лв.
  • Наличност: Ограничено количество
  • TONDACH
  • Код: 015391
Преглеждания: 1499

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.