МЕНЮ
Вашата количка

Боя сребърен феролит - Практика

Боя сребърен феролит - Практика

Боята сребърен феролит Практика на марката Мегахим се използва за защитно покритие за метални повърхности- цистерни, резервоари и др., експлоатирани на открито и закрито. Полученото покритие е устойчиво на атмосферни влияния.

Характеристики:
- Опаковка: 650 мл
- Цвят: сребрист
- Разход: 100 - 120 мл/ кв.м
- Пълно изсъхване: 24 часа при 23º С и 60% влажност на въздуха
- Готов за употреба

Начинт на употреба: Продуктът се разбърква много добре преди работа. В зависимост от предварителната подготовка на повърхността се нанася в един или два слоя с четка, валяк или бояджийски пистолет. Основата трябва да бъде здрава, суха и добре почистена от прах и други замърсявания.

5.10 лв.
цена без ДДС: 4.25 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Megahim
  • Код: 064655
Преглеждания: 95

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.