МЕНЮ
Вашата количка

Фасадна цветна боя ACRYLAN - Vitex

Фасадна цветна боя ACRYLAN - Vitex

Ограничено количество! Фасадна боя ACRYLAN - Vitex. Акрилна висококачествена боя за външна употреба, произведена на база 100% акрилни смоли. Осигурява висока покривност, изключително нисък разход и отлична устойчивост на неблагоприятни атмосферни условия. Разнася се отлично, образува гладка, матова, дишаща повърхност. Acrylan - 100% акрилна боя, може да се използва за боядисване на всякакъв вид нови или стари повърхности от мазилка, бетон, гипсокартон, дърво и други, след подходяща подготовка.

Характеристики:
- Време за повърхностно изсъхване: 30-60 мин
- Цвят: 360-20YR
- Процент на разреждане с вода: 0-10%
- Разход: 15-17m2/lt
- Нанасяне с четка
- Нанасяне с валяк
- Нанасяне с пистолет
- 100% акрилна боя
- Сертифициран светлоотразяващ материал
- Диша, но не пропуска вода
- Изключително нисък разход
- Отлична устойчивост на неблагоприятни атмосферни условия
- Високо качество, устойчиви разцветки

Указания за ползване (виж тук)

22.50 лв.
цена без ДДС: 18.75 лв.
  • Наличност: Ограничено количество
  • Vitex
  • Код: 03221
Преглеждания: 2087

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.