МЕНЮ
Вашата количка

Латекс Цветен - Pastelo

Латекс Цветен - Pastelo

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Разпродажба! Предлага се в гама от 29 пастелни и 4 наситени цвята, предварително оцветени в завода под надзора на технолози. Използва се за боядисване на стени и тавани в закрити помещения върху гипсови, варови шпакловки, гипсокартон, мазилки, старлатекс, тапети и др. повърхности в цветове по каталог. При необходимост се допуска разреждане с вода до 5%. Притежава висока покривност и „дишаща“ способност. Устойчив e на миене и триене, без мирис. Съдържанието е на водна полимерна акрилатна дисперсия, пигменти, пълнители, етералкохол, гликол и други специфични добавки. Нанася се лесно с четка, валяк или шприц-пистолет върху предварително подготвена здрава повърхност при температура не по-ниска от 5°С в 1 – 2 слоя.

 

Екологосъобразен продукт, в съответствие с изискванията на Директива 2004/42 на ЕС за ЛОС.

 

Опаковка:
- 2.5 л


Покривна способност:
- 6-9 м2/л в зависимост от цвета и повърхността. 

*Възможни са разлики между показаните и реалните цветове на боите, ако мониторът Ви не е калибриран правилно.

7.50 лв.
цена без ДДС: 6.25 лв.
  • Наличност: Ограничено количество
  • Ekon
  • Код: 002209
Преглеждания: 48332

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.