МЕНЮ
Вашата количка

Мазилка - Велуто

Мазилка - Велуто

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Декоративна мазилка с блестяща металическа повърхност с красив кадифен ефект. Седефеното и покритие е с променящи се отблясъци. Използва се като финишно покритие на стени, тавани и фасади. Опаковка: 1 кг

 

Подготовка на основата: 
Стената трябва да е добре шпаклована. Преди нанасяне повърхността трябва да е почистена от прах и несвързани частици. Нанасят се две ръце грунд ProFundis и оцветен латекс (в зависимост от цвета на мазилката).


Препоръка:
Опаковката да се разбърка добре преди употреба. Да не се работи при температури по-ниски от 5°C и по-високи от 30°C. След употреба инструментите веднага да се измият с вода. При попадане върху кожата да се измие възможно най-бързо с вода (въпреки че използваните вещества в ProVELLUTO отговарят на всички санитарно-медицински норми за безвредност, тя изсъхва и впоследствие отстраняването й е затруднено). Не се допуска добавяне на други материали!


Полагане:
Нанася се с иноксова маламашка, с плавни движения. Ефектът на различното пречупване на светлината се постига от посоката на движение на маламашката и неравномерността на нанесените маски. По този начин върху декорираната повърхност визуално се редуват блестящи и матови сегменти с кадифен ефект.


Разходна норма:
- приблизително 200–300 гр/кв.м (в зависимост от броя на нанесените слоеве).

* Каталог: (виж тук)

Цвят: Сребърен и златен

38.40 лв.
цена без ДДС: 32.00 лв.
  • Наличност: Ограничено количество
  • DENEL
  • Код: 009487
Преглеждания: 11760

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.