МЕНЮ
Вашата количка

Водоразтворима копринена боя - AQUIS

Водоразтворима копринена боя - AQUIS

Водоразредима полиуретанова боя Silk Paint, еднокомпонентна, подходяща за употреба в закрити помещения и на открито. Копринената боя е подходяща за боядисване на дървени, метални, бетонови повърхности, както и за повърхности от твърда пластмаса, мебели, дограма, МДФ, радиатори и бяла техника. Може да се прилага и върху прахово боядисани повърхности.

Silk Paint създава здраво, устойчиво на замърсяване и надраскване покритие, благодарение на специалните Teflon добавки. Характеризира се с дълготраен цвят. Не пожълтява с времето. Покритието е устойчиво на влага и UV въздействие и притежава висока еластичност.

Подготовка на основата:
- Дървени повърхности: Основата трябва да бъде здрава, суха и добре почистена от прах и мазнини. При нова дървесина е необходимо предварително импрегниране на материала с импрегнатор за дърво. При третирана дървесина, стари и повредени покрития трябва да се почистят до здраво, а неравностите да се запълнят и изшкурят. Вече боядисани повърхности не се грундират, само се матират с шкурка преди нанасяне на боята.

- Метални основи: Основата трябва да бъде здрава, суха и добре почистена от прах и мазнини. При чист метал е препоръчително да се нанесе грунд за метал, той ще предпази метала от корозия и ще осигури по-добро сцепление с последващия слой боя. При третиран метал, стари и повредени покрития трябва да се почистят до здраво, а неравностите да се запълнят и да се изравнят с шкурка. При наличие на ръжда трябва да се нанесе ръждопреобразувател. При вече боядисани повърхности няма необходимост от нанасяне на грунд, те само леко се матират с шкурка.

Нанасяне: Боята е готова за употреба, но при необходимост може да се разреди. Нанася се с валяк, четка или пистолет за боядисване. Съхненето зависи от тепературата и влажността на средата, средно за 3 часа. Следващ слой се нанася след напълно изсъхване на първия.

Разходна норма: 80-100мл/кв.м
Опаковка: 650 мл

*Възможни са разлики между показаните и реалните цветове на боите, ако мониторът Ви не е калибриран правилно.

9.60 лв.
цена без ДДС: 8.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Megahim
  • Код: 064691
Преглеждания: 202

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.