МЕНЮ
Вашата количка

Алуминиев профил за фотоволтаични панели

Алуминиев профил за фотоволтаични панели

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Алуминиевият профил е специално проектиран да улесни възможно най-много монтажа на фотоволтаичните панели. Те се закрепват към него, чрез междинни и крайни монтажни планки. Специалните пера, който са пуснати в основата, позволяват бърз и лесен монтаж върху всякакви повърхности. Изработен е от алуминий EN AW6060 със стандартна дължина на профила 6,20 м.

За снаждане на профилите може да разгледате съединителна планка тук.


Размери:
- Дължина: 620 см 
- Височина: 4,2 см
- Ширина: 7,8 см

*За цени на едро, моля свържете се с нас.

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

12.10 лв.
цена без ДДС: 10.08 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Други
  • Код: 029823
Преглеждания: 9811
Промо пакет - Крепежни елементи и крайна планка за фотоволтаична система

Пакетна цена: 2.60 лв. 2.74 лв.

Спестявате: 0.14 лв.

Опции

Планка крайна за фотоволтаичен панел

Планка крайна за фотоволтаичен панел

Болт имбусен - М8

Болт имбусен - М8

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.