МЕНЮ
Вашата количка

Мониторинг за заряд/разряда на акумулаторите Victron BMV-700

Мониторинг за заряд/разряда на акумулаторите Victron BMV-700

BMV-700 е монитор за батерии с висока точност. Основната функция на монитора е да изчислява консумираните ампер часове и състоянието на заряд на батерията. Консумираните ампери се изчисляват чрез постоянно следене на тока който влиза или излиза от батерията. Оставащият капацитет на батерията зависи от ток на разреждане, консумираните ампер часове, температура и възраст на батерията. За да се вземат предвид всички тези променливи, се използват сложни софтуерни алгоритми.


До основните опции на дисплея, като напрежение, ток и ампер часове, серията BMV-700, също така показва състояние на заряд, оставащо време и консумация на енергия във ватове (W). Използвайте Bluetooth Smart за да наблюдавате батериите си на други устройства като iOS или Android смартфони, таблети, лаптопи и други.


Функции:
- Ниска консумация на ток: 2,9Ah на месец (4mA) @ 12V и 2,2Ah на месец (3mA) @ 24V
- Разделителна способност за измерване на висок ток: 10mA (0.01A)
- Широк диапазон на входното напрежение: 6.5 – 95V
- Възможност за избор на шунт до 10 000 ампера
- 500 Amp бързо свързващ шунт и комплект за свързване
- Визуална и звукова аларма, която може да се програмира
- Програмируемо реле, за изключване на некритични товари или задействане на генератор, когато е необходимо
- Оставащо време при текущата скорост на разреждане
- Напрежение на акумулатора, ток, мощност, консумирани амперчасове и състояние на заряд


Начин на инсталиране:
- Шунтът се свързва с монитора със стандартен телефонен кабел RJ12. Всички електрически връзки са за бързо свързване към шунта.
- Кабел RJ 12 (10 м) и кабел на батерията с предпазител (2 м) – включени в комплекта. Не са необходими други компоненти.
- Менюто за бърза инсталация и подробното меню за настройка помагат на потребителя при преминаване през различни настройки.
- Може да използвате смартфона си за настройка и навигация в монитора (необходим е Bluetooth Smart dongle)


*Техническа карта (виж тук)

325.00 лв.
цена без ДДС: 270.83 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Victron energy
  • Код: 4521896
Преглеждания: 154
на 12 вноски по 31.99 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.