МЕНЮ
Вашата количка

Монтажни ъгли за фотоволтаичен панел

Монтажни ъгли за фотоволтаичен панел

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Монтажни ъгли за фотоволтаичен панел, изработени от полиетилентeрафталат гликол (PETG) материал с дебелина 3мм, който е ударо устойчив, UV устойчив с цвят опал. Всички стойки са окомплектовани с необходимия брой самопробивни винтове и шайби от неръждаема стомана. Също така препоръчително е при монтаж да се лепи и рамката на фотоволтаичния панел към стойката.

За да закрепите ъглите е необходимо да почистете мястото на което искате да бъдат поставени и да залепите с монтажно лепило Sika-252 (не е включено в цената). Подходящи за каравани, яхти, кемпери и др. Дизайн подпомагащ благоприятното охлаждане на панела.

Проектирани са за панели от 5 W до 150 W.

Гаранционен срок на стойките е 2 години, като гаранцията се отнася само за производствени дефекти!
Продуктът е произведен в България.


96.00 лв.
цена без ДДС: 80.00 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Други
  • Код: 025953
Преглеждания: 7476

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.