МЕНЮ
Вашата количка

Преобразувател - Huawei Smart PV Optimiser SUN2000-450W-P

Преобразувател - Huawei Smart PV Optimiser SUN2000-450W-P

SUN2000P е допълнително устройство, което се поставя на гърба на фотоволтачните модули в една соларна система. Представлява DC-DC преобразувател, който проследява максималната точка на мощност (MPP) на всеки един модул в системата, за да подобри енергийният ѝ добив. Също така изпълнява функциите на изключване на ниво модул, мониторинг на ниво модул, автоматично позициониране, диагностика на IV крива и заобикаляне в случай на грешка. Примерно в случай на засенчване на фотоволтаичния панел, върху който е монтирано устройството, то позволява на системата да заобикали или изолира дадения модул, за да продължат другите модули в дадения стринг да произвеждат електроенергия.


Входът на SUN2000P се свързва към фотоволтаичния модул. Чрез DC/DC верига, PV входящото напрежение се преобразува в необходимото напрежение и се изпълнява функцията за проследяване на максималната точка на мощност (MPPT). Комуникационната верига се използва за комуникация, а веригата за излизане позволява на преобразувателя да се самозаобикаля поради грешка.


Входящи данни:
- Номинална мощност: 450 W
- Максимално входно напрежение: 8 – 80 V
- MPPT обсег на напрежение: 200 V ~ 1000 V
- Максимален ток на късо съединение на MPPT: 13 A
- Максимална ефективност: 99,5%


Изходни данни:
- Максимално изходно напрежение: 80 V
- Максимален изходен ток: 15А
- Изходно напрежение при изключване на оптимизатор: 0 V
- Изходен импеданс при изключване на оптимизатор: 1k ohm ± 10 %


*Техническа карта (виж тук)

113.00 лв.
цена без ДДС: 94.17 лв.
  • Наличност: По заявка
  • Други
  • Код: 3547896
Преглеждания: 145
на 12 вноски по 11.12 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.