МЕНЮ
Вашата количка

Температурен Сензор За Контролери Votronic

Температурен Сензор За Контролери Votronic

Зарядното напрежение е добре да се коригира, въз основа на температурата на батерията. Нарича температурна компенсация – функция за зареждане, която помага да се гарантира, че батерията не е нито недозаредена, нито презаредена, независимо от температурата на батерията.


Зареждането на акумулаторната батерия е електрохимична реакция, което означава че се влияе от температурата. По-конкретно, студените батерии изискват по-високо напрежение на зареждане, за да изтласкат тока в плочите на акумулаторите и електролита, а по-топлите батерии изискват по-ниско зарядно напрежение, за да се елиминират потенциалните повреди на регулиращите клапаните на сухите акумулатори (VRLA) и да се намали ненужното изпарение и кипене при течните акумулатори.


Характеристики:
- Подходящ за всички устройства на Votronic
- Отвор за болт М8
- Температурен сензор 825 с включен кабел с дължина 3 м, запечатан за защита от външни влияния и замърсявания

38.00 лв.
цена без ДДС: 31.67 лв.
  • Наличност: По заявка
  • Voltronic
  • Код: 847562
Преглеждания: 176

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.