МЕНЮ
Вашата количка

Устройство за работа в островен режим - Huawei Backup Box

Устройство за работа в островен режим - Huawei Backup Box

Устройство за работа в островен режим. Мрежовите инвертори спират мигновено работа при отпадане на външната мрежа. Тази функция цели безопасност – ако мрежовият оператор прекъсне захранването, за да извършва ремонтни дейности по мрежата, всички инвертори свързани в паралел трябва да спрат, за да не върнат обратно енергия.


Huawei Backup Box е табло, с вградена необходима автоматика, така че при отдпадането на външното захранване от мрежата, вашият инвертор Huawei, в комбинация с батерия Luna 2000 ще продължи да работи и да поддържа товарите в къщата Ви. Това се случва, като Backup Box-а напълно отделя къщата Ви от външното захранване и енергията, която генерирате, няма как да се върне обратно в мрежата. В момента, в който мрежата се възстанови захранването, системата ще се възвърне към нормален режим на работа.


Характеристики:
- Изходно напрежение: 220/230V
- Обхват на напрежението: 198V – 253V
- Максимална мощност: 5000Va/3300Va
- Време за превключване: < 3 сек.
- Цвят: бял
- Размери (Ш х В х Д): 400 x 350 x 130 мм
- Тегло: 11кг


Съвместими устройства:
- Huawei SUN2000-2/3/3.68/4/4.6/5/6KTL-L1
- Huawei SUN2000-3/4/5/6/8/10KTL-M1


*Технически характеристики (виж тук)

1 015.00 лв.
цена без ДДС: 845.83 лв.
  • Наличност: По заявка
  • Huawei
  • Код: 24578965
Преглеждания: 336

Опции

на 12 вноски по 99.91 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.