МЕНЮ
Вашата количка

Монокристален фотоволтаичен панел 80W

Монокристален фотоволтаичен панел 80W

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Високоефективен и висококачествен монокристален панел с мощност 80W за зареждане на 12V акумулатор. Фотоволтаичният монокристален панел е предназначен за зареждане на 12V акумулатори, посредством заряден контролер. Идеален е за за кемпери, каравани, лодки и всякакви места, на които няма електрозахранване. Леки и лесно преносими. Алуминиевата рамка предоставя възможност, да се закрепя лесно и по много начини, за най-различни повърхности и конструкции.

Технически характеристики:
- Номинално напрежение : 18.11 V
- Напрежение на отворена верига : 22.0 V
- Номинален ток : 4.42 А
- Ток на късо съединение : 4.91 А
- Номинална работна температура : 45,3 °С
- Ефективност : 15,2 %
- Брой на клетки: 36 клетки
- Максимално натоварване : 546 кг на кв.м.
- Начин на свързване: MC4 конектори
- Размери : 760 х 663 х 25 mm
- Тегло : 7 кг
- Сертификати : CE, IEC 61215, IEC 61730
- Гаранционен срок: 10 години техническа гаранция

139.90 лв.
цена без ДДС: 116.58 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Други
  • Код: 11483
Преглеждания: 1834

Опции

на 12 вноски по 13.77 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.