МЕНЮ
Вашата количка

Монокристален фотоволтаичен панел JA Solar 460W

Монокристален фотоволтаичен панел JA Solar 460W

Високоефективен и висококачествен монокристален модул с мощност 460W, който е съставен от PERC клетки. Този вид клетки са с по-добри температурно зависими характеристики, намален ефект на засенчване върху генерирането на енергия, по-малък риск от горещи точки, както и повишена толерантност към механично натоварване.

PERC слънчеви клетки са традиционните силиконови слънчеви клетки, които са разрязани наполовина с помощта на лазерен резач, поради което предлагат подобрена производителност и издръжливост в сравнение с традиционните клетки.

Технически характеристики:
- Напрежение на отворена верига: 50.1 V
- Ток на късо съединение: 11.45 А
- Номинална работна температура: 45+/-2°С
- Ефективност: 20.6 %
- Брой на клетки 144 клетки
- Начин на свързване: MC4 конектори
- Размери: 2120 х 1052 х 40 мм
- Тегло: 25 кг
- Сертификати: IEC61215, IEC61730

Гаранционен срок:
- 12 години пълна техническа гаранция
- 15 години за запазване на мощността до 91.2%
- 25 години за запазване на мощността до 84.8%

*Техническа карта (виж тук)

375.00 лв.
цена без ДДС: 312.50 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Други
  • Код: 123460
Преглеждания: 219
на 12 вноски по 36.91 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.