МЕНЮ
Вашата количка

Пано за декорация - EPS Зима

Пано за декорация - EPS Зима

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

EPS паната служат за декориране на тавани и стени, но също така и за топлоизолация, прикриване на дефекти, неравности и фуги. Тези топлоизолационни пана за таван се експандират от полистиролна пяна (EPS) с плътност 18 кг/м3  и се отличават с изключително високо качество. Паната са 70 % влагоустойчиви.


Полагат се с монтажно лепило на водна основа и могат да се боядисват с бои на водна основа (акрилни бои и латекси). Паната са идеални за създаване на уникален акцент във Вашите помещения. 


Характеристики:
- Размер на паното: 500 х 500 мм
- Дебелина: 3-4 мм
- Количество в пакет: 8 бр. / 2 кв.м
- Цвят: Бял

3.78 лв.
цена без ДДС: 3.15 лв.
  • Наличност: Ограничено количество
  • Logodom
  • Код: 006127
Преглеждания: 2995

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.