МЕНЮ
Вашата количка

Пано за декорация - XPS Delta 0808

Пано за декорация - XPS Delta 0808

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

XPS пано за декорация на стени и тавани, произведено от екструдирана полистиролна пяна. Отличават се с иключителна прецизност на формите и високи топлоизолационни свойства.


Паната имат дълбок релеф, голямо разнообразие на модели и цветове. Полагат се с монтажно лепило на водна основа и могат да се боядисват с бои на водна основа (акрилни бои и латекси). Паната са идеални за създаване на уникален акцент във Вашите помещения. Произход: Германия


Характеристики:
- Размер на паното: 500 х 500 мм
- Дебелина: 3-4 мм
- Количество в пакет: 8 бр. / 2 кв.м
- Цвят: Бял

4.50 лв.
цена без ДДС: 3.75 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 013171
Преглеждания: 2887

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.