МЕНЮ
Вашата количка

Пано за окачен таван - AMF Filigran

Пано за окачен таван - AMF Filigran

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Таванно пано от съвременна биоразградима минерална вата, глина и втвърдители. Ненадминати строително-физични качества по отношение на пожарозащита и акустика, с влагоустойчивост от 70%. AMF Filigran показва фина неравномерна перфорирана структура разпределена по иначе гладката повърхност. 

Лесно за монтаж, демонтаж и почистване. Монтира се върху метална конструкция за окачени тавани, като позволява вграждане на осветителни и вентилационни елементи. Растерните окачени тавани са широко използвани при изграждането на офис помещения, производствени и административни сгради, магазини, хотели, ресторанти, болници, мокри помещения и др., като скриват и предоставят лесен достъп до вентилация, електрическа инсталация, отопление и пожароизвестяване.


Характеристики:
- Дължина: 600 мм
- Ширина: 600 мм
- Дебелина: 13 мм
- Покривност на пано: 0,36 кв.м
- Количество в един кашон: 18 бр. / 6,48 кв.м
- Цвят: Бял
- Влагоустойчивост: 70%
- Звукопоглъщане: αw = 0,55
- Отражение на светлината: 86%
- Огнена реакция: Евроклас A2-s1, d0 KM1 (G1, V1, D1, T1)
- Топлопроводимост: λ = 0,060 W/mK


13.44 лв.
цена без ДДС: 11.20 лв.
  • Наличност: В наличност
  • AMF
  • Код: 005341
Преглеждания: 8522

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.