МЕНЮ
Вашата количка

Пано за окачен таван - PVC Фюжън

Пано за окачен таван - PVC Фюжън

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

PVC водоустойчиво пано за окачен таван. Шумо и топлоизолиращо, с изключителна здравина и трайност на цвета, бърз и лесен начин на монтаж, демонтаж и почистване. Монтират се върху метална конструкция за окачени тавани, като позволяват вграждане на осветителни и вентилационни елементи.

Имат широко приложение при изграждането на офис помещения, производствени и административни сгради, магазини, хотели, ресторанти, болници, мокри помещения и др., като скриват и предоставят лесен достъп до вентилация, електрическа инсталация, отопление и пожароизвестяване.

Характеристики:
- Размер на паното: 600 х 600 мм
- Дебелина: 8 мм
- Количество в опаковка: 20 бр. / 7,2 кв.м
- Квадратура на един брой: 0.36 кв.м
- Цвят: Светло сив
18.99 лв.
цена без ДДС: 15.83 лв.
  • Наличност: Ограничено количество
  • NOLINA
  • Код: 028023
Преглеждания: 5704

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.