МЕНЮ
Вашата количка

Пано за окачен таван с вата - Minerval A12

Пано за окачен таван с вата - Minerval A12

Акустично пано за окачен таван, изработено от минерална вата с висока плътност. Паната Minerval A12 имат отлични топло и звукоизолазионни свойства. Лесни са за монтаж и демонтаж, сменят се самостоятелно, за да се улесни достъпа до пространството над тавана.

Лицевата страна на паната е бяла, с покритие от висококачествен стъклен воал. Паната представляват икономично решение, което съчетава високи акустични характеристики и изисквания за безопасност за всички видове помещения.

Размери:
- 600 х 600 х 12 мм  (40 бр. плочи в пакет)
- 14.4 кв.м в пакет

Предимства:
- Акустична абсорбция: α w = 0,90
- Реакция на огън: А1
- 100% плосък, независимо от относителната влажност
- Обратен страничен воал

*Техническа карта (виж тук)


16.80 лв.
цена без ДДС: 14.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 045486
Преглеждания: 1142

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.