МЕНЮ
Вашата количка

Дебелослойно флексово лепило за плочки VKW 127 - Thrakon

Дебелослойно флексово лепило за плочки VKW 127 - Thrakon

VKW 127 STABILO е еластично, дебелослойно лепило за лепене на голямо-форматни, керамични, теракотни и гранитни плочи, мрамор, естествен и изкуствен камък, клинкер и др върху повърхности като бетон, замазки, мазилки и др. Лепилото е мразо и водоустойчиво и с удължено отворено време за работа (до 30 минути).


Подходящо за вътрешна и външна употреба. Особено устойчиво при залепване на тежки плочки на хоризонтални и вертикални повърхности поради свойството да не се свлича.


Характеристики:
- Еластично лепило
- Цвят: сив
- Опаковка: торба 25 кг. Палет 60бр.
- Разходна норма: 4.0 - 8.0 кг/кв.м 
- Клас: С2 ТЕ според EN 12004


*Техническа карта (виж тук)

22.00 лв.
цена без ДДС: 18.33 лв.
  • Наличност: В наличност
  • THRAKON
  • Код: 049063
Преглеждания: 47

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.