МЕНЮ
Вашата количка

Добавка за бетон и сухи смеси GLX 296 - Thrakon

Добавка за бетон и сухи смеси GLX 296 - Thrakon

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

LATEX 296 е еднокомпонентен течен разтвор-емулсия. Не съдържа органични разтворители и не замърсява околната среда. Подходящ е за подобряване на характеристиките на циментови разтвори, като еластични лепила, водоотблъскващи разтвори, мазилки и др.

Добавката за бетон е подходящ за всички видове мазилки и разтвори на циментова и гипсова основа, като: традиционна варо-циментова мазилка, индустриални готови сухи смеси, зидарски разтвори, лепила за плочки, ремонтни разтвори на циментова основа, циментови замазки, индустриални циментови подове.

Характеристики:
- Опаковка: 1 кг, 5 кг
- Разходна норма: 1 - 2 кг. от LATEX 296 се добавя към 25 кг. суха смес


*Техническа карта (виж тук)

15.00 лв.
цена без ДДС: 12.50 лв.
  • Наличност: В наличност
  • THRAKON
  • Код: 044274
Преглеждания: 1626

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.