МЕНЮ
Вашата количка

Фугопълнител и шпакловка - Uniflott

Фугопълнител и шпакловка - Uniflott

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Гипсов фугопълнител и шпакловка - Uniflott. Може да се използва без фугопокривна лента при фабрични кантове, като запазва обема на формите след изсъхване. Използва се с хартиена лента при запълване на фугите при рязани кантове, като по този начин се постига голяма здравина на връзките. Препоръчва се за запълване на фуги между акустични плоскости Cleaneo, гипсфазерни плоскости, свързване на гипсови блокове. Използва се в помещения с обикновено предназначение.

 

Характеристики:
- Опаковка: 5 кг / 25 кг
- Смесване: макс. 2,5 кг в около 1,2 л вода
- Начало на втвърдяване: 45 мин. след забъркване
- Смесва се без образуване на бучки
- Добро сцепление
- Гъста еластична консистенция
- Изключително лесно шпакловане
- Съставен от специален гипс
- Шлайфа се лесно с шкурка и Kнауф ръчен шлайфер
- Бързо увеличаване на якостта
- Бързо съхнене
- Минимално съсъхване
- Лесно почистване на инструментите и съдовете

* Технически лист: (виж тук)

19.75 лв.
цена без ДДС: 16.46 лв.
  • Наличност: В наличност
  • KNAUF
  • Код: 007597
Преглеждания: 6876

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.