МЕНЮ
Вашата количка

Гипсова шпакловка - Rimano Bianko Rigips

Гипсова шпакловка - Rimano Bianko Rigips

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Бяла гипсова шпакловка за вътрешни стени и тавани. Може да се използва вместо строителен гипс за полагане директно върху груби повърхности - варово-циментови мазилки, грапави гипсови мазилки, бетон, газобетон и др. Готовата повърхност е гладка, готова за боядисване, лакиране, лепене на тапети и др. Време за работа около 45 мин. Опаковка - 20кг.

 

Приложение:
- Шпакловане на вътрешни стени
- Изглаждане на грапави и груби повърхности


Предимства:
– Висока производителност – до 2 пъти повече в сравнение с обикновен строителен гипс
– Еднослойно полагане – позволява запълването на грапавините по основата и осигурява гладка повърхност без необходимост от последваща фина шпакловка
– Икономия на материал – пълно елиминиране на фирата при шпакловане.

16.26 лв.
цена без ДДС: 13.55 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Rigips
  • Код: 001119
Преглеждания: 10871

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.