МЕНЮ
Вашата количка

Готова шпакловка - KNAUF Readyfix Roll&Spray

Готова шпакловка - KNAUF Readyfix Roll&Spray

Първокачествена финишна смес за стени и тавани, подходяща за ръчно или машинно запълване на фуги, както и за цялостна шпакловка. Основното му предназначение е за цялостна шпакловка, но със същия успех може да се използва и за запълване на фуги на гипсокартон и между готови бетонни елементи. Материалът представлява готовa за употреба смес с гъста кремообразна консистенция. Readyfix Roll & Spray съдържа калциев карбонат, пълнители, добавки и свързващи вещества.


Област на приложение:
- Като довършителна смес за полагане преди тапети или боя
- Специална формула за цялостно шпакловане на бетонни повърхности или вътрешна мазилка. 
- Подходящ за повърхности с ниво на качество до Q4
- Нанася се с валяк или пистолет


Свойства:
- Въздушно съхнеща смес
- Отлична обработваемост
- Може да се нанася на слоеве с дебелина до 4 мм
- Може да се полага с валяк или машина за безвъздушно пръскане
- Добри запълващи свойства
- Бързо съхнене
- Лесно шпакловане
- Добри адхезивни свойства
- Противопенливи свойства
- Ниски емисии на летливи органични съединения VOC < 0


Разход:   1.58 кг/кв. м

 

Цялостната шпакловка с KNAUF Readyfix Roll & Spray ще изравни и заглади и малките неравности или повърхностни дефекти, които обикновено стават видими едва след боядисването. Това най-лесно се забелязва при стени със силно странично осветление и бои с гланцова повърхност. 

51.80 лв.
цена без ДДС: 43.17 лв.
  • Наличност: В наличност
  • KNAUF
  • Код: 028422
Преглеждания: 6005

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.