МЕНЮ
Вашата количка

Готова шпакловка - KNAUF Super Finish

Готова шпакловка - KNAUF Super Finish

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Универсална готова шпакловка, подходяща за ръчно или машинно запълване на фуги на гипсокартон, както и за цялостна шпакловка. 

 

Материалът представлява готовa за употреба смес с гъста кремообразна консистенция. Основното му предназначение е за запълване на фуги на гипсокартон в комбинация с хартиена армираща лента, но със същия успех може да се използва и за цялостна шпакловка. Освен това с този продукт може да се шпаклова и върху мазилка, било то гипсова или вароциментова.

 

Цялостната шпакловка с KNAUF Super Finish ще изравни и заглади и малките неравности или повърхностни дефекти, които обикновено стават видими едва след боядисването. Това най-лесно се забелязва при стени със силно странично осветление и бои с гланцова повърхност. 


Технически лист (виж тук

16.00 лв.
цена без ДДС: 13.33 лв.
  • Наличност: В наличност
  • KNAUF
  • Код: 001145
Преглеждания: 19216

Опции

Промо пакет - Готова шпакловка

Пакетна цена: 101.80 лв. 107.16 лв.

Спестявате: 5.36 лв.

Опции

Нож за шпакловане - Knauf

Нож за шпакловане - Knauf

Готова шпакловка - KNAUF Super Finish

Готова шпакловка - KNAUF Super Finish

Валяк за шпакловка - Knauf

Валяк за шпакловка - Knauf

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.