МЕНЮ
Вашата количка

Лепило за плочки и камък - FlexUni

Лепило за плочки и камък - FlexUni

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Баумакол ФлексУни е минерално прахообразно лепило клас C2 Т. То е подходящо за тънкослойно полагане (до 5-6 мм) на керамични плочки, естествен камък, клинкер, гранитогрес и други строителни плочи. Лепилото е специално разработено за полагане на гранитогрес с водопоглъщане < 0.5%. Обогатено лепило за еластично лепене по тънкослойния метод за лепене на фаянс, теракота, естествен камък и гранитогрес, при повишено термично и статично натоварване. То е водо – и мразоустойчиво, за вътрешно външно приложение, клас C2T S1, (съгл. EN 12004 и EN 12002 ).

Характеристики:
- Опаковка: 25 кг
- Максимална дебелина: 5 мм
- Минимална дебелина: 3 мм
- Разход: от 3 кг/кв.м, в зависимост от вида на основата и типа на плочите
- Може да се ходи: мин. 24 ч.
- Якост на опън: ≥ 1 N/кв.мм
- Направна вода: ок. 0.32 л/кг; ок. 8 л/торба
- Отворено време: мин. 20 мин.
- Време за преработка: ок. 4 ч
- Време за изчакване: ок. 5 мин.
- Палет: 1 палет = 48 торби = 1 200 кг


* Техническа карта: (виж тук)
* Информационен лист за безопастност: (виж тук)


23.10 лв.
цена без ДДС: 19.25 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Baumit
  • Код: 007183
Преглеждания: 8681

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.