МЕНЮ
Вашата количка

Лепило за плочки H20 Еко С2ТЕ - KERAKOLL

Лепило за плочки H20 Еко С2ТЕ - KERAKOLL

Сертифицирано хиперзалепващо лепило за плочки с висока издръжливост. Области на приложение: гранит, мрамор и естествени камъни, стени и подове. Идеално за влажни зони, за вътрешна и външна употреба. Нулево вертикално плъзгане, продължителна работоспособност. 

Характеристики:
- Опаковка: 25 кг
- Разходна норма: 1,29 кг/кв.м за 1 мм слой
- Цвят: Бял
- Дебелина на слоя: До 15 мм
- Оценка: Еко 4
- Формулиран с минерали от местен произход, което означава ниски емисии на парникови газове по време на транспортиране
- Рециклируем като минерален инертен материал, като се избягват разходите за изхвърляне на отпадъци и въздействието върху околната среда

*Техническа карта: (виж тук)

34.03 лв.
цена без ДДС: 28.36 лв.
  • Наличност: В наличност
  • KERAKOLL
  • Код: 064667
Преглеждания: 53

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.