МЕНЮ
Вашата количка

Лепило за плочки KERAKOLL H30

Лепило за плочки KERAKOLL H30

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Лепило за плочки KERAKOLL H30 съдържа изключителен минерал Бетонит, който в контакт с водата от сместа се превръща в лепило с много висока тиксотропия. Екологично лепило с много ниско съдържание на химически добавки. Без опасни вещества и неприятни миризми. Лепилото е с нулево вертикално приплъзване и с дълъг отворен период на полагане на гранитогрес, керамични плочки и естествени камъни.

Характеристики:
- Цвят: бял
- Опаковка: 25 кг
- Разходна норма: ~ 1,3 кг/ кв.мПобързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
41.07 лв.
32.86 лв.
цена без ДДС: 27.38 лв.

Спестявате: 8.21 лв. / бр.

  • Наличност: В наличност
  • KERAKOLL
  • Код: 060007
Преглеждания: 1787

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.