МЕНЮ
Вашата количка

Цветен акрилен грунд Clima Primer GLX 494 - Thrakon

Цветен акрилен грунд Clima Primer GLX 494 - Thrakon

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

GLX 494 CLIMA PRIMER е акрилен, стабилизиращ и обезпрашаващ грунд с фин мраморен пясък за изравняване попивателната способност на основата и осигуряване на по-добро сцепление с нея преди полагането на декоративни фасадни мазилки и бои. Притежава отлична влагоустойчивост и паропропускливост. За вътрешно и външно приложение.

В състава си включва акрилна емулсия, органични свързватели, минерални пълнители, фин мраморен пясък, вода, пигменти. Не съдържа разтворители.

Характеристики:
- Опаковка: 5 кг / 25 кг
- Цвят: Бял (оцветява се по каталог)
- Разходна норма: 0,200 - 0,250 кг/кв.м
- Разреждане: с вода 1:0,50
* Разходната норма зависи от качеството на основата и начина на полагане на мазилката

Полагане: Полага в един слой. В случай на силно попиващи основи или горещо време може да се положи на два слоя.

* Техническа карта: (виж тук)


Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
26.50 лв.
22.52 лв.
цена без ДДС: 18.77 лв.
  • Наличност: В наличност
  • THRAKON
  • Код: 045312
Преглеждания: 494

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.