МЕНЮ
Вашата количка

Клапа Антивакуумна Ф90 с маншон Ф113

Клапа Антивакуумна Ф90 с маншон Ф113

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Клапа Антивакуумна Ф90 с маншон Ф113. Антивакуумна клапа за отдушник на канализация с диаметър на тръбата Ф90mm или Ф110mm. Антивакуумната клапа, се инсталира в канализационната система. Основното й предназначение е, да позволява на въздуха да навлиза в системата, чрез което се предотвратява образуването на вакуум и изравняване на налягането. Клапата се отваря, при движение на отпадните води в системата. Когато няма циркулация, тя е затворена и не позволява изпускане на неприятни миризми, както в сградата така и в санитарните помещения. Също така, предпазва водните затвори на сифоните.

51.20 лв.
цена без ДДС: 42.67 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Styron
  • Код: 015682
Преглеждания: 2353

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.