МЕНЮ
Вашата количка

Преход за дренажен канал Semdrain - Semmelrock

Преход за дренажен канал Semdrain - Semmelrock

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Адаптер (щуцер) за линеен дренажен канал за отводняване - SemDrain А15. С преходника за вертикална връзка, се осигурява възможност за вертикално заустване от тръби с ø 90 или ø100 към тръби с ø 110, които са най-често използвани при изграждане на дъждоприемни канализации.

Характеристики:
- Работен размер: Ф 114,3 мм
- Материал: РР
- Клас на натварване: А15


* Техническа карта: (виж тук)
* Каталог: (виж тук)

2.90 лв.
цена без ДДС: 2.42 лв.
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Semmelrock
  • Код: 066819
Преглеждания: 469

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.