МЕНЮ
Вашата количка

Решетка за отводнителен канал PVC - GR77

Решетка за отводнителен канал PVC - GR77

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Нова гама PVC решетки с модерен дизайн и с по-добри технически параметри. Новият модел решетки с клас на натоварване B 125 се интегрира към всякакви архитектурни стилове, придавайки истинска естетическа стойност на всеки индивидуален проект. Усилената PVC решетка може да бъде монтирана, както към каналите от системата "КОНЕКТО", така и към други модели. При спазване на техническите изисквания за монтаж, механичната устойчивост на монтираната усилена PVC решетка отговаря на клас на натоварване B 125. 

Характеристики:
- Здравина: устойчивост на автомобилен трафик
- Отлични хидравлични параметри
- Устойчивост на корозия
- Оптимизирана (намалена) дилатация на решетките
- Възможност за механично фиксиране
- Отговаря на изискванията за достъп на хора с увреждания
- Цвят: Пясък / Сив
- Дължина: 0,50 л.м.
- Ширина: 130 мм.
- Клас на натоварване: В 125
- Товароносимост на ос: 12,5 т.

35.38 лв.
цена без ДДС: 29.48 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Nicoll
  • Код: 058742
Преглеждания: 659

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.