МЕНЮ
Вашата количка

HL616.1H/5 - Сифон PERFEKT с битумен маншет

HL616.1H/5 - Сифон PERFEKT с битумен маншет

Голям сифон от серия PERFEKT с битумен маншет, рамка и решетка от чугун, от две части. Подов сифон, с долно отичане, със заводски заварена SBS битумна мембрана 500 х 500 мм за идеалното свързване с битумни хидроизолации, пластмасова наставка с променяема височина 55-135 мм, чугунена рамка 260 х 260 мм, решета от чугун 226 х 226 мм, пясъкоуловител и клапа против канални миризми и замръзване. Отвор за пробиване Ø 290 мм. Може да се използва комплекта HL609, за подгряване на тялото на подовия сифон срещу евентуално залеждане.

Характеристики:
- Материал: PP
- Размери:  DN160
- Дебит: 4.8 l/s
- Монтажна височина: 252 мм
- Наставка: 55-135 мм / 260 х 260 мм
- Решетка: 226 х 226 мм
- Клас на натоварване: В-12.5 тона 

Резервни части:
- Пясъкоуловител
- Клапа против миризми - комплект
- PERFEKT - тяло за подов сифон DN160, долно оттичане, фланец с SBS битумна мембрана
- Наставка d 195 мм, с рамка от чугун 260 х 260 мм, решетка от чугун 226 х 226 мм
- Решетка - чугун 226 х 226 мм
- Удължител за серията PERFEKT, d 195 мм, чугунена рамка 260 х 260 мм, вкл. О-ринг
- О-ринг 170 х 5,5 мм 

Тази промоция изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
784.40 лв.
519.99 лв.
цена без ДДС: 433.33 лв.
  • Наличност: В наличност
  • HL
  • Код: 023994
Преглеждания: 2958
на 12 вноски по 51.18 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДОСТАВКА

Доставка с куриер. Доставката на поръчките се осъществява в рамките на 1 до 2 работни дни, но не повече от 10 работни дни, в зависимост от това кога е пусната заявката. Продуктите, които са упоменати че са "по заявка" се доставят при допълнително договаряне на срока за доставка, като наш колега, ще се свърже с вас след пускането на заявката. Освен това, срока на доставка може да бъден уточнен в описанието на продуктите, в тези случаи именно той трябва да се вземе в предвид. Фирма "СУХСТРОЙ" ЕООД има договорени отношения с куриерска фирма Еконт и предоставя възможност за доставка до офис на Еконт или до адрес на получателя, предварително зададен от клиента на www.suhstroi.com

С услугата "ПРЕГЛЕД" може да отворите и прегледате съдържанието на пратката, преди да я заплатите, за да се уверите в нейната цялост, както и дали отговаря на предоставеното описание.

СУХСТРОЙ ЕООД носи материална отговорност в случаите на повреда, загуба или кражба на пратката. Отговорността зависи от това дали сте прегледали съдържанието на пратката, преди да я заплатите. Ако не сте се възползвали от опцията "ПРЕГЛЕД" в офис на ЕКОНТ, СУХСТРОЙ ЕООД не носи материална отговорност в изброените по-горе случаи.

Фирмен превоз СУХСТРОЙ. Предлагаме фирмен превоз, чиито цена и срок на доставка се уточнява допълнително, след контакт с нас. Специално за клиенти от гр. Пазарджик - предлагаме безплатна доставка с фирмен превоз на стока в рамките на гр. Пазарджик за покупки над 240 лв., а за покупка на стойност под 240 лв. - цената за доставка е 12 лв.

Получаване от склада. Може да получите поръчката си в склада ни в гр. Пазарджик, 4400 бул. Александър Стамболийски 190. Необходимо е да имате направена поръчка и наш служител да се е свързал с Вас, за да  потвърди кога може да получите стоката.

Запазваме правото си да променим срока за доставка, при възникване на непреодолими обстоятелства, като в този случай ще се свържем с Вас, за да ви уведомим за забавянето и да уточним новия срок на доставка.

Начини за плащане:
- Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
- Банкова карта (VISA, MasterCard)
- Банкова сметка
- PayPal


Очаквайте скоро:
- ePay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.