МЕНЮ
Вашата количка

Подов сифон с клапа за баня 583217 - Viega

Подов сифон с клапа за баня 583217 - Viega

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Сифон с клапа за баня, със странично оттичане ф50мм Viega 583217. Сифонът е с регулируема наставака 100х100 мм и неръждаема решетка, фланец за хидроизолация. Снабден е и клапа за защита от миризми. Вкомплека са включени: Фланец за закрепване на хидроизолация, тапа, въртяща се и регулираща се по височина наставка 100х100мм, пластмасова рамка за решетка, щампована решетка от неръждаема стомана 1.4301, вход DN40 /ф40мм/, отходна тръба с шарнирно съединение, отстраняем воден затвор.

Технически характеристики:
- Оттичане: ф50мм
- Вход: ф40мм
- Дебит: 0,4л/с
- Клас на натоварване: K300 кг
- Височина на водния затвор: 30 мм
- Хоризонтален сифон
 -Контрол на качеството съгласно DIN 1253

101.69 лв.
цена без ДДС: 84.74 лв.
  • Наличност: В наличност
  • VIEGA
  • Код: 056795
Преглеждания: 1062
на 12 вноски по 10.01 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.