МЕНЮ
Вашата количка

Противовакуумна канализационна клапа - HL905N

Противовакуумна канализационна клапа - HL905N

Вентилационна (противовакуумна) канализационна клапа за вграждане в стена. Кофражен елемент за монтажа, който може да се срязва, а работната мембрана може да се изважда. Чрез плоската си конструкция е възможен монтажа в гипсокартонени стени с 75мм широки профили. Отточна тръба е верикална и е с размер DN50/DN75.


Вентилационната клапа предотвратява изсмукването на водния затвор в най-отдалечения сифон от ВКК. Така неприятните миризми от празния сифон остават вече в миналото. Изваждащата се функционална касета осигурява свободен достъп до канализацията и служи като допълнителен ревизионен отвор.


Предназначен е за мокри и сухи помещения, вентилация на хоризонталните, както и единични и колекторни тръбни отводни отклонения. Спестява вторичното вентилиране на тръбни отклонения, които са отдалечени повече от 4 м. от ВКК, според EN 12056-2.


Характеристики:
- Размер: 125 х 125 мм
- Материал: ABS/PP
- Капацитет на преминавания: 13 l/s

219.11 лв.
цена без ДДС: 182.59 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • HL
  • Код: 231478
Преглеждания: 61
на 12 вноски по 21.57 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.