МЕНЮ
Вашата количка

Сифон за вграждане в стена - HL4000.0

Сифон за вграждане в стена - HL4000.0

Универсална част на сифон за пералня, за вграждане в стена, вкл. фиксиращи планки. Комплекта разполага с монтажна тапа срещу миризми, осигурителни винтове за касетата с воден затвор срещу миризми и кофраж за отрязване. Има възможност за единично или двойно свързване на перални, често в комбинация пералня и сушилня. След премахване на сифонната касета има свободен достъп до канализационната тръба. Чрез правилния пълен комплект може да създадете сифониране на перални с 1 или 2 входа , кондензен изпарител или умивалник.


Характеристики:
- Размер: DN40/50
- Материал: PP


*Техническа карта (виж тук)

40.85 лв.
цена без ДДС: 34.04 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • HL
  • Код: 8945124
Преглеждания: 72

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.