МЕНЮ
Вашата кошница

За нас

СУХСТРОЙ е компания създадена през 2001 година, с основна дейност търговията със строителни материали. Складовата база на фирмата разполага с богат асортимент от материали за груб строеж, сухо строителство, хидроизолации, покриви, вътрешни изолации, декоративни мазилки и бои за външна и вътрешна употреба, подови покрития и настилки, продуките за градина, плочки и оборудване за баня, крепежи, ВиК, ел. материали, инструменти и др.

Фирмата е и дистрибутор на редица западно-европейски компании като Baumit, Semmelrock, Rigips, Kanuf, Isover, Creaton, Austrotherm, Krause, Oman, Schiedel и др.  Компанията стои твърдо зад теорията, че компромис при строителството или ремонта не трябва да се прави и от икономическа гледна точка и от дълголетна.

Вносител е и на цялостна система за окачен/растерен таван, която включва няколко модела пана и профили, покриващи не само нуждите, но и нормите на пазара.

Със стотици завършени обекти от строителните бригади на фирмата, в областта на сухото строителство, изолациите и фасадите, интериорните решения и др., СУХСТРОЙ има дългогодишен опит, който помага за професионалното и адекватно обслужване на клиентите си.

Мисия: Да помага на клиента да намери най-правилното решение за неговото строителство или ремонт.

Визия: Да бъде препочитания консултант и доставчик на най-новите и ефективни строителни решения.