МЕНЮ
Вашата количка

Тиксо за фигури - Професионално

Тиксо за фигури - Професионално

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Професионална хартиена лента за отсичане и оформяне на фигури. С подобрени параметри и колиполимерен слой, подобряващ устойчивостта на влага и UV лъчи. Без опасност от отлепване на боята, без следи от лепило. Употреба: боядисани стени, боядисани дървени повърхности, первази, подови профили, стъкло, пластмаса, метал и много други.

Характеристики: 
- Ширина: 38 мм
- Дължина: 50 м
- Лента за професионални резултати
- За вътрешна и външна употреба
- UV устойчива
- При външна употреба може да се премахне до 14 дена
- При вътрешна употреба може да се премахне до 30 дена
- Прецизно и равно отсичане без накъсване
- Без след от лепило
- Устойчивост от - 10 до + 60 градуса11.54 лв.
цена без ДДС: 9.62 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Blue Dolphin
  • Код: 033321
Преглеждания: 4851

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.