МЕНЮ
Вашата количка

Кош за баня черен мат - 7072B

Кош за баня черен мат - 7072B

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Кош за баня с изчистен дизайн на модела, което го прави лесно съчетаем с всякакви по-цветни и разнообразни елементи, добавяйки свеж и стилен акцент към цялостния интериор на помещението. Кошът е с овална форма и е с вместимост 5 литра. Моделът разполага с педал, който улеснява работата с него. Кошът е изработен от полипропилен и е с устойчиво на пръсти и отпечатъци покритие.


Характеристики:
- Цвят: Черен мат
- Вместимост: 5 л
- Товароносимост: 80 кг
- Размери кош: 22,6 х 31 х 30 см
- Плавно затваряне на капака

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
53.40 лв.
48.06 лв.
цена без ДДС: 40.05 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Inter Ceramic
  • Код: 065847
Преглеждания: 244

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.